با این ۹ مهارت شغلی مشکلی برای کار پیدا کردن ندارید!

کاری به آمار بیکاری نداریم؛ برخی مهارت های شغلی هست که احتمال یافتن کار را برایتان ساده تر می کند. شاید این مهارت های شغلی ربطی به رشته تحصیلی تان نداشته باشد. اما دستکم می‌دانید با داشتن این مهارتها (انواع مهارت های شغلی) همیشه کار و منبع درآمدی خواهید داشت. ببینید به کدام یک از این مهارت ها علاقه بیشتری دارید تا با یادگیری اش از تعداد زیادی از افراد جویای کار دیگر جلو بزنید.

به گزارش وزارت کار آمریکا ۹ مهارت شغلی همواره مورد‌نیاز فهرست کارفرمایان است که در زیر لیست مهارت های شغلی را آوردیم:

مهارت شغلی

مهارت شغلی

۱. مهارتهای فنی

اگر راه‌اندازی، آزمایش و تعمیر لوازم الکتریکی، الکترونیکی، خودرو و حمل و نقل را به انتخاب خود یاد بگیرید، می‌توانید مطمئن باشید همیشه کاری برای شما وجود دارد.

۲. مهارت حل مشکل

مهارت حل مشکل یعنی بدانی در شرایط دشوار چگونه بهترین تصمیم گیری را بکنی. بیشتر وظایفی که در زندگی داریم سخت و پیچیده هستند. افرادی که مشکلات را بدرستی تشخیص می‌دهند، راه حل های خلاقانه ای نیز پیدا می کنند، و تصمیمات مناسبی می‌گیرند.

۳. روابط عمومی

مهارت شغلی

روابط عمومی

شرکت‌ها با مشکلات اجتناب‌ناپذیری مواجه می‌شوند که در ارتباط با رفتار متقابل اشخاص با یکدیگر است. عمده موفقیت یک شرکت به این موضوع مربوط است که افراد تا چه‌حد می‌توانند با هم به‌صورت تیمی فعالیت کنند. این مدیریت منابع انسانی، مدیریت اعضا، و مدیر عامل است که نیازهای کارکنان خود را کاملاً بشناسند، و خواهان یافتن بهترین روش‌ها برای برآوردن نیاز‌های آنها در حیطه شغلی باشند.

 

۴. برنامه‌نویسی کامپیوتر و دانش کامپیوتری؛ از مهارتهای شغلی

برنامه‌نویسی صحیح کامپیوتری برای برآورده کردن نیاز‌های خاص یک شرکت خاص می‌تواند فرصت‌های استخدام و پیشرفت حرفه‌ای را افزایش دهد. عمده زبان‌های برنامه‌نویسی امروز عبارت‌اند از:  Visual Basic  Java , Unix , HTML , SQL Server . یادگیری و آشنایی با آنها بسیار مفید و موثر خواهد بود.

کاربرد شماره تلفن مجازیبرنامه نویسان می‌توانند بدون اجاره دفتر کار، صاحب تلفن ثابت و منشی شوند!

۵. آموزش

مهارت شغلی

آموزش

امروزه دائماً اطلاعات جدیدی در حال تولید و ثبت می باشد. از این‌رو تقاضا برای جذب افرادی که دارای مهارت‌های لازم برای گردآوری اطلاعات، و کاربست آنها در زمینه‌های آموزش، خدمات اجتماعی، مشاوره مدیریت و تجارت باشند، بسیار بالاست.

۶. مدیریت اطلاعات

در قرن حاضر، اطلاعات (Data) مبنای اساسی سیستم‌های اقتصادی محسوب می‌شوند. اشخاصی که دانش و مهارت مدیریت اطلاعات دارند برای اکثر مشاغل مناسب هستند. تحلیل‌گران سیستم، تکنولوژیست‌های اطلاعات، مدیران بانک اطلاعاتی و مهندسان ارتباطات و مخابرات از جمله اشخاصی هستند که مهارت‌های مدیریت اطلاعات را دارند.

۷. مدیریت مالی

برنامه‌ریزی اقتصادی برای تضمین یک زندگی راحت پس از دوران بازنشستگی امری بسیار ضروری است. کارگزاران سرمایه، برنامه‌ریزان مالی، و حساب‌داران برای برآوردن این تقاضا همواره مورد‌نیاز هستند.

۸. دانستن زبان خارجی

داشتن زبانی غیر از زبان مادری امکان های ارتباطی و یادگیری جدیدی فراهم می‌کند. علاوه‌ بر ‌این امروزه کشور‌ها به مواد و محصولات یکدیگر احتیاج متقابل دارند و در حوزه های مختلفی در حال مبادله هستند. به همین دلیل توانایی صحبت به یک زبان خارجی فرصت‌های شغلی مناسبی را فراهم می‌آورد.

۹. مدیریت تجارت و بازرگانی

بسیار مهم است که هدایت و مدیریت اهداف در شرکت به موازات هم پیش روند. مرکز این مهارت‌های مورد نیاز چنین ظرفیت‌هایی محسوب می‌شوند: توانایی مدیریت افراد، سیستم‌ها، منابع و سرمایه‌های مالی، شناخت مشتریان، و نحوه مبادله و تغییر این نیازها به فرصت‌های تجاری و بازرگانی قرار دارد.

برگرفته از: مجله اینترنتی زن روز