شاید امسال همان سالی است که بالاخره ایده کسب و کار اینترنتی خود را که همیشه در فکرتان داشتید عملی میکنید. حتماً همیشه به ایده های راه اندازی کسب و کار آنلاین یا کسب در آمد خانگی فکر میکنید و همیشه آیندهای را تصور میکنید که از کارتان استعفا کردهاید و کسب و کار اینترنتی خودتان را میگردانید. اما همیشه بهانه ای برای فرار از این تصمیم جسورانه پیدا میکنید:
«الان شرایط مناسبی برای این کار نیست.»
«بذار یک کم بیشتر ایده هایی که دارم را سبک و سنگین کنم.»
«بذار سال دیگه که اوضاع سروسامان بیشتری پیدا کرد کسب و کار اینترنتی ام را راه اندازی میکنم.»
خیلیها مثل شما بودهاند و هنوز هر روز صبح که از خواب بلند میشوند و به خودشان بد و بیراه میگویند. اما خیلیها هم بودهاند که بالاخره یک روز جرأت کردهاند و آیندهای که همیشه در فکرش بودهاند را با یکی از همین ایدههای ساده برای خود ساختهاند. بیشتر کسب و کارهای بزرگ جهان از همین ایده های ساده شکل گرفتهاند. ما هم در این مقاله ده ایده راه اندازی کسب و کار اینترنتی را برای شما گردآوری کردهایم که جواب خود را پس دادهاند. ببینید از کدام ایده خوشتان میآید و آستینها را بالا بزنید:
ده ایده راه اندازی کسب و کار اینترنتی
۱. راه اندازی فروشگاه اینترنتی
یکی از کسب و کارهای اینترنتی که این روزها خیلی به قول معروف جواب میدهد راه اندازی فروشگاه اینترنتی است. برای این کار باید نوع محصولاتی را که علاقمند به فروششان هستید را انتخاب و کانالی را برای تهیه آنها پیدا کنید. سپس از یکی از فروشگاه سازها سرویس فروشگاه اینترنتی تهیه کنید.
نمونه موفق:
Fast Janebi (از مشتریان دفترشما) در زمینه فروش آنلاین لوازم جانبی موبایل
Timepieces-Iran (از مشتریان دفترشما) در زمینه فروش آنلاین ساعتهای لوکس و خاص
Tazmin App (از مشتریان دفترشما) اپلیکیشن خرید و فروش در شبکه های اجتماعی
Veniz (از مشتریان دفترشما) فروشگاه اینترنتی لباس
شما هم مرکز تماس فروشگاه اینترنتی خود را به دفتر کار مجازی دفترشما بسپارید!
۲. دیجیتال مارکتینگ
دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتالی برای افرادی مناسب است که به حوزه های بازاریابی، برندینگ و تبلیغات و فعالیت در شبکه های اجتماعی علاقمندند. این کسب و کاری تمام اینترنتی است. برای جذب مشتری به یک وبسایت و صفحه در شبکه های اجتماعی نیاز دارید تا خود را به کسب و کارها معرفی کنید.
نمونه موفق
AscentWay (از مشتریان دفترشما)
چگونه با راهکار دفترکار مجازی دفترشما فروشمان ۳ برابر شد!
۳. راه اندازی کانال یوتیوب
اگر از آن دسته از افرادی هستید که جلوی دوربین راحت هستند، میتوانید کانال خود را در یوتیوب راه اندازی کنید و درباره موضوعات مورد علاقه خود ویدیو تهیه و منتشر کنید. اگر کانال شما بازدیدکنندگان زیادی پیدا کند، میتوانید از طریق تبلیغات برای خود درآمدزایی کنید.
نمونه موفق
کانال غلامرضا محمدی که اکنون نزدیک به ده هزار عضو دارد.
۴. طراح وب
میدانم در کشور ما فارغ التحصیلانی که در زمینه طراحی وب آموزشهایی عمومی یا تخصصی دیده باشند کم نیستند. از سوی دیگر، با آنلاین شدن کسب و کارها روز به روز به این مهارت نیاز بیشتری احساس میشود.
اگر مهارت خوبی در این زمینه کسب کنید و دانش خود را نیز به روز نگه دارید، میتوانید یک کسب و کار اینترنتی موفق و پولساز برای خود راه بیندازید. از همه مهمتر، برای پول درآوردن نیاز نیست پایتان را از خانه بیرون بگذارید. طراحی سایت، طراحی قالب سایت و طراحی فروشگاه آنلاین تنها بخشی از حوزه هایی است که میتوانید انتخاب و در آن شروع به فعالیت کنید.
نمونه موفق
مهرآوران (از مشتریان دفترشما)
کاموا (از مشتریان دفترشما) در زمینه طراحی فروشگاههای آنلاین
Webzi (از مشتریان دفترشما)
وندا (از مشتریان دفترشما)
آواسایت (از مشتریان دفترشما)
تهران کد (از مشتریان دفترشما)
۵. تولید صنایع دستی
تولید و فروش صنایع دستی و محصولات خانگی گزینه ای است که همه از آن باخبرند. کم نیستند خانمها و آقایانی که از این فرصت استفاده میکنند و اکنون از هنر دست خود درآمدزایی میکنند. رمز موفقیت برای فروش صنایع دستی کیفیت و نوآوری است. هنر شما هر چه که میخواهد باشد: خیاطی، معرق، نقاشی، خطاطی… خدا را شکر در این کشور هنرمند زیاد پیدا میشود. چرا شما یکی از این هنرمندانی نباشید که از منزل برای خود کسب و کار اینترنتی راه انداختهاند و درآمد کسب میکنند؟
نمونه موفق
تولید کیفهای نمدی دستا
۶. طراح گرافیک
اگر در رشته طراحی گرافیک تحصیل کردهاید، و یا شم طراحی و هنری خوبی دارید، میتوانید از منزل برای خود کسب و کار اینترنتی طراحی گرافیک راه اندازی کنید. برای جذب مشتری نیاز دارید حضور فعالتری در فضای مجازی داشته باشید. یک طراح گرافیک فریلنسر در ویدیوی زیر برای شما شرح میدهد که چگونه توانست مشتریان خود را پیدا کند و به درآمدزایی برسد.
توصیه های یک طراح گرافیک فریلنسر برای پیدا کردن مشتری
۷. طراحی اپ
طراحی اپ این روزها به روش درآمدزایی خوبی میان متخصصان این حوزه تبدیل شده است. اگر شما هم از دانش تخصصی در زمینه طراحی اپ برخوردار هستید، آستین هایتان را بالا بزنید و مشتریان خود را به صورت اینترنتی پیدا کنید.
نمونه موفق
میلاد نوری که از سال ۸۳ فعالیت خود را شروع کرده و اکنون از برنامه نویسان موفق است.
۸. تدریس آنلاین
اگر در زمینه خاصی مهارت دارید و فکر میکنید قدرت بیان خوبی برای انتقال دانش خود دارید میتوانید کلاسهای آنلاین برگزار کنید. اکنون پلتفرمهای بسیار خوبی در ایران برای تدریس آنلاین راه اندازی شده است.
نمونه موفق
کلاسینو (از مشتریان دفترشما) پلتفرمی ایجاد کرده که مدرسان به صورت آنلاین در هر حوزه کاری میتوانند رویداد خود را برگزار کنند.
e-seminar (از مشتریان دفترشما) پلتفرمی برای برگزاری رویدادهای آنلاین ایجاد کرده است.
۹. نویسندگی
راه اندازی وبلاگ
راه اندازی وبلاگ و بلاگنویسی یک فرصت کسب و کار بسیار مناسب برای کسانی است که رابطه خوبی با واژگان دارند و از بازی با آنها لذت میبرند. این ایده به شما این امکان را میدهد که در هر حوزهای که مورد علاقه خودتان است مطلب بنویسید.
برای اینکه با بلاگنویسی به درآمدزایی برسید، باید مدت زمانی را به قول معروف در این کار سرمایه گذاری کنید. پس از اینکه بلاگتان بازدیدکنندگان و علاقمندان خود را جذب کرد، میتوانید از طریق تبلیغات، دادن لینک به وبسایتها، معرفی محصول و کارهایی از این دست درآمد خوبی کسب کنید.
اما به یاد داشته باشید: نباید از همان ابتدا درآمدزایی را هدف خود قرار دهید. بلکه اگر بنیان کار خود را بر اساس کیفیت محتوا قرار دهید، درآمدزایی پس از مدتی ناگزیر خواهد بود. اما اگر این رویه را برعکس کنید، موفقیت چندانی نخواهید داشت.
نمونه موفق
وبلاگ یک پزشک که کار خود را به صورت خیلی ابتدایی شروع کرد و موفقیت خود را مدیون استمرار در کار و افزایش آگاهی خود در زمینه های مختلف است.
نویسندگی فریلنس
اگر نمیخواهید خودتان بلاگ داشته باشید، میتوانید با نوشتن محتوا برای کسب و کارها شروع به کسب درآمد کنید. این روزها تمامی کسب و کارهایی که وبسایت دارند برای اینکه وبسایتشان در گوگل رتبه بهتری پیدا کند به تولیدکننده محتوا نیاز دارند.
تولید محتوای جذاب اصولی دارد که برای موفقیت در این کار باید از آنها آگاه باشید و به کار ببندیدشان. خوشبختانه کتابهای مختلفی در این زمینه به چاپ رسیده است. من به شخصه کتاب ادبیات تبلیغات را خواندهام و بخشهایی از آن که مربوط به نوشتن متن تبلیغاتی است خیلی کمکم کرد. اما خود را به یکی دو کتاب محدود نکنید. منابع بسیار متنوعی برای یادگیری وجود دارد، و از همه مهمتر، شروع به نوشتن کنید!
۱۰. ایجاد نرم افزار اجاره ای (SaaS)
SaaS با ترجمه تحت الفظی «نرم افزار به عنوان سرویس» به سرویسهایی مانند اپلیکیشنهای گوگل و دراپ باکس گفته میشود. نرم افزار اجاره ای هر گونه نرم افزار آنلاین است که برای استفاده از آنها باید هزینهای را پرداخت کنید. البته بیشتر این نرم افزارهای اجارهای دارای نسخه محدود و رایگان نیز هستند که در صورت تمایل و برای استفاده های حرفهای تر باید از آنها خریداری کنید.
نمونه موفق
باتیس (از مشتریان دفترشما) در حوزه تولید محصولات و خدمات نرم افزاری
آموزش پیدا کردن مشتری برای فریلنسرهای تازه کار
یکی از مشکلاتی که خیلی از فریلنسرهای تازه کار دارند این است که نمیدانند چگونه میتوانند مشتریان خود را پیدا کنند. این ویدیو میتواند راهکار بسیار موفقیت آمیزی را به شما بیاموزد تا اولین مشتری خود را پیدا کنید:
شما چه ایده هایی برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی میشناسید؟ خوشحال میشویم نظرات خود را در بخش دیدگاه برای ما بنویسید.
«دفترشما» یک شرکت دانشبنیان در زمینه عرضه خدمات دفتر کار مجازی است. برای اطلاع بیشتر از خدمات این شرکت برای کاهش هزینهها و مدیریت تماسهای کسب و کارها با ما به شماره ۲۸۴۲۰۱-۰۲۱ تماس بگیرید و یا به وبسایت دفترشما سربزنید.
بسیار مطلب جالب و قابل تاملی بود
منم به واسطه همین مقاله از طریق فروشگاه ساز شروع کردم به ایجاد کسب و کار خودم
مرسی از شما
موفق باشید دوست عزیز
ممنونم از سایت خوبتون موفق باشید