از بعداز ظهر امروز (دوشنبه ۹ تیر ماه)، خطوط  دفاتر کار مجازی قطع شد. هزاران فروشگاه اینترنتی، استارتاپ و کسب و کارهای خرد و متوسط مشترکین این دفاتر هستند و برای ارتباط با مشتریان خود از این خطوط تلفن استفاده می‌کنند.

این در حالی است که دفاتر کار مجازی با مدیریت تماس‌های تلفنی کسب و کارها امکان دورکاری را برای آن‌ها فراهم می‌کنند و آن‌ها را از اجاره دفترکار و فضای فیزیکی با بی‌نیاز می‎سازند.

در روزهای شیوع کرونا یکی از ابزارهای موثر که امکان دورکاری و کار از منزل را فراهم می‌کند، خدمات دفتر کار مجازی است.

قطعی خطوط تلفن

قطع خطوط

به گفته علی دشتی مدیرعامل «دفترشما» که از شرکت‌های ارائه دهنده خدمات دفترکارمجازی است قطع ناگهانی خطوط این شرکت‌ها مسبوق به سابقه بوده و برای رفع ایرادات جلسات متعددی با مسئولان ذی‎ربط برگزار شده است.

دشتی می‌گوید: «ما برای ارائه راهکار پیش قدم بودیم و به همراه یکی از FCP های خوشنام کشور به نام فناپ راهکار فنی برای رفع دغدغه‌های مسئولان ارائه کردیم. ما برای ارائه این راهکار زمان و انرژی بسیاری صرف کردیم ولی متاسفانه به علت تعلل مراجع ذی‌ربط،  هنوز این راهکار پیشنهادی آزمایش و پیاده سازی نشده است»
مدیر این شرکت دانش بنیان می‌افزاید: «در شرایط خرد کننده تحریم‌ها و شیوع کرونا که نفس کسب و کارها به شماره افتاده است، بدون اطلاع قبلی، تلفن هزاران کسب و کار را قطع می‌کنند و کسی هم پاسخگوی ضرر و زیانی که این قطع خطوط ناگهانی ایجاد می‌کند، نیست»

دشتی در پاسخ به این سوال که چه نهادی باعث قطع خطوط هزاران کسب و کار شده است گفت: «آنچه که با پیگیری فهمیده ایم این است که خطوط توسط مخابرات تهران و به دستور تنظیم مقررات قطع شده است، هم اکنون پیگیر هستیم که شماره تماس‌ها در اسرع وقت وصل شوند و امیدواریم که چنین اتقافی دیگر تکرار نشود».

استارتاپ‌ها، مشاغل خانگی، مشاوران در حوزه‌های مختلف، فریلنسرها، عرضه‌کنندگان خدمات آنلاین، خرده‌فروشان اینترنتی و همچنین شرکت‌هایی که در شهرستان‌ها فعالیت می‌کنند و بسیاری از مشاغل که به دلیل کرونا به دورکاری روی آورده‌اند  از عمده مشتریان عمده دفاتر کار مجازی هستند که اکنون با قطع شدن شماره تماس‌هایشان با اختلال جدی در کسب و کار خود مواجه هستند.

گزارش پیوست از قطعی خطوط دفتر کار مجازی

به گزارش پیوست خطوط تلفن هزاران کسب و کار ایرانی ناگهان قطع شد.

علی دشتی در مورد این قطعی به پیوست گفت:‌ «رگولاتوری به ما اعلام کرد که با همکاری شرکت‌های اینترنتی دارنده پروانه FCP راهکار امنیتی را پیاده‌سازی کنیم تا ارائه خدمات دفتر مجازی و تلفن مجازی روی آن انجام شود. ما با همکاری شرکت فناپ و تیمی از تنظیم مقررات سه ماه روی راهکار امنیتی مورد نظر وقت گذاشتیم و سیستمی را ارائه دادیم تا الزاماتی که سازمان رگولاتوری برای ارائه خطوط دفتر مجازی مدنظر دارد، میسر شود.»

به گفته دشتی با اینکه این راهکار راه‌ا‌ندازی و پیاده‌سازی شده؛ اما هنوز توسط مراجع ذیربط تست نشده است. او همچنین بیان کرد: «همچنین از سوی دیگر شرکت مخابرات اعلام کرد که برای همکاری با این شرکت با کاراشاب قرارداد ببندیم. کاراشاب نماینده مخابرات برای بستن قرارداد با کسب‌و‌کارها و استارت‌آپ‌هایی است که روی خطوط مخابرات خدمات ارائه می‌دهند. البته هم‌اکنون کاراشاب از این موضوع متاسف و اظهار بی‌اطلاع کرده است.»

دشتی در ادامه اضافه کرد: «ما برای ادامه فعالیت بدون مشکل همه درخواست‌های مطرح شده از سوی رگولاتوری و شرکت مخابرات را انجام داده‌ایم و برخی از مراحل این همکاری نیز در حالی نهایی شدن است. فکر می‌کنیم دلیل قطعی مجدد سرویس ما به خاطر یک عدم هماهنگی بین رگولاتوری و مخابرات باشد چرا که به نظر می‌رسد سازمان رگولاتوری در جریان همکاری ما با مخابرات نیست که حال دستور قطع خطوط تلفن‌های ما را داده‌اند.»

او با اشاره به اینکه قطعی خطوط تلفن هم به کسب‌وکارها آسیب‌ می‌زند و هم اعتبار دفتر شما را زیرسوال می‌برد، بیان کرد: «اتحادیه‌ها، بهیاری‌‌‌ها و بخش‌های درمانی کشور مانند پزشک قانونی جزو مشتریان ما هستند. کسب‌وکارهای اینترنتی و شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها از ما خدمات دریافت می‌کنند و بسیاری از آنها در این شرایط شیوع ویروس کرونا دورکار هستند و این قطعی آسیب خیلی جدی به آنها وارد می‌کند.» به گفته دشتی از صبح آنها قطعی خطوط تلفن را پیگیری کردند؛اما هنوز پاسخ مشخص و شفافی دریافت نکردند.