درس های مهم در استارت آپ های ناموفق
نویسنده: سایت همبازار
استارت آپ ها و ایده های اجرایی معمولاً در ابتدا دارای مشکلاتی هستند که به تدریج آن ها حل می شوند و به یک پروژه بزرگ و قابل اجرا تبدیل می شوند. کارآفرینان موفق معمولاً از این شکست ها و عدم موفقیت ها درس می گیرند و سعی می کنند تا از هر شکست به عنوان یک تجربه در مسیر پیروزی استفاده کنند. در این مقاله سعی داریم تا با بررسی استارتاپ های ناموفق نکات مثبتی را برای شما مطرح کنیم.
بیشتر بخوانید: ۵ اشتباه مهلک استارتاپها
در دنیای واقعی هیچ کارآفرینی دوست ندارد تا در کسب و کار خود ضعیف و ناامید باشد و خطر شکست نیز در کمین همهی استارت آپ ها است. پس اینجا است که نقش مدیریت و آگاهی به میان می آید. موارد مختلفی در شکست یک استارت آپ تأثیر دارد که در ادامه سعی می کنیم به مهم ترین موارد بپردازیم.
شرایط و زمان اجرای استارت آپ
منظور از شرایط تمامی موارد مربوط به آن استارت آپ است. بعضی از پروژه ها نیازمند منبع مالی خوب و پشتوانه قوی است که باتوجه به ضعف در این قسمت باعث می شود تا به سرانجام خود نرسد. برای مثال شما یک نرم افزار موبایل می سازید که بسیار جذاب است و کاربر های زیادی علاقه مند به استفاده از آن هستند اما به دلیل عدم وجود منابع کافی مالی برای سرمایه گذاری و تبلیغات، نمی توانید به سرعت نرم افزار را در بین مردم جا بیندازید پس باعث شکست و عدم موفقیت آن استارت آپ می شود.
آنالیز بازار موجود و مشورت از افراد خبره
بخش مهم دیگری که در اکثر استارت آپ های ناموفق وجود دارد، نبود بازار کافی و جامعه آماری خوب است. برای مثال شما فقط در یک قشر از مردم همیشه زندگی می کردید و برای اجرا استارت آپ نیز فقط از همان افراد مشورت گرفته اید و بازار کلی را مورد بررسی قرار نداده اید. یکی از علل مهم شکست پروژه ها آنالیز در جوامع آماری کوچک و با افراد یکسان است. کارآفرینان بزرگ ابتدا پروژه ها و استارت آپ ها خود را در جوامع آماری مختلف آنالیز می کنند و از افرادی مشورت می گیرند که در آن زمینه کاری خبره باشند و بتوان روی دانش و آگاهی آن ها حساب باز کرد.
بیشتر بخوانید: ۵ چالش اصلی استارتاپها در ایران
استارت آپ Beepi:
یکی از استارت آپ های ناموفق Beepi است. این استارت آپ توانست در پنج مرحله کاری و با کمک ۳۵ سرمایه گذار در مجموعاً حدود ۱۴۸میلیون دلار سرمایه جذب کند اما در نهایت در ماه فوریه سال ۲۰۱۷ با شکست مواجه شد. این استارت آپ در واقع یک بازار مجازی برای خرید و فروش اتوموبیل های دست دوم بود. در این بازار مجازی خودروها مورد بررسی قرار گرفته، کارشناسی و قیمتگذاری میشدند و در نهایت به مالک جدید تحویل داده میشدند. به این ترتیب فرآیند دلالی در این فضا از بین میرفت و خودروها با قیمت واقعی خرید و فروش میشدند. با این حال این استارت آپ نتوانست موفق شود. بسیاری از کارشناسان در مورد Beepi بر این باورند که دلیل شکست این استارت آپ شیوه مدیریتی آن بود و همچنین سرمایهگذاری انجام شده در آن نیز به خوبی تقسیم بندی نشده بود.
شما هم نویسنده میهمان وبلاگ دفترشما باشید
این مطلب را سایت همبازار به عنوان نویسنده میهمان برای وبلاگ دفترشما تهیه کرده است. شما هم اگر مایلید نوشته شما توسط کارآفرینان جوان، فریلنسرها، استارتاپها و افرادی که مایلند کسب و کار خود را رشد دهند دیده شود، می توانید از پتانسیل بالای مجموعه «دفترشما» بهره مند شوید. با نگاهی به وب سایت ما و شبکه های اجتماعی فعال دفترشما می توانید از این موقعیت استفاده کنید. حدود سی هزار نفر اعضای شبکه های اجتماعی اینستاگرام، لینکدین ، تلگرام و … و بازدید روزانه هزاران نفر از وب سایت دفترشما فرصت خوبی برای این همکاری است.
مجموعه «دفتر شما» یک شرکت دانش بنیان و پیشرو در ارائه خدمات دفتر کار مجازی و مرکز تماس آنلاین است. دفتر شما به تمام کسانی که میخواهند کسب و کاری داشته باشند بدون نیاز به مکان فیزیکی، شماره ثابت تهران، تلفن گویا و منشی مجازی و ….ارائه میکند. اگر در حوزه کارآفرینی و استارتاپها تولید محتوا می کنید، بسیار مفتخر خواهیم بود که به عنوان «نویسنده مهمان» در وبلاگ ما بنویسید.
این پست میتواند در رابطه با کسب و کار، کارآفرینی، استارتاپها و یا تجربه استفاده از خدمات دفتر کار مجازی باشد. در صورت تمایل به همکاری با روابط عمومی ما به شماره یا ایمیل زیر تماس بگیرید
۰۲۱۲۸۴۲۰۲۰۳
Comments 1
Pingback: با ۵ استراتژی موفقیت در بازار آشنا شوید (قسمت دوم) | دفترشما