اگر در داشبورد با کلیک بر گزینه «همکاران» به صفحه مربوط به همکاران بروید و از زیرمنو، «اعلانها» را انتخاب کنید. صفحه زیر را مشاهده میکنید.
- در این صفحه لیست همکارانی که ثبت شدهاند وجود دارد و میتوانید مشخص کنید که:
انقضا خطها و سرویس - منفی شدن اعتبار
- ورود و خروج خود همکار به صف
- ورود و خروج سایر همکاران در صف
از طریق پیامک به کدام همکاران شما اطلاعرسانی شود.
لازم است بدانید هزینه ارسال پیامک به همکاران مطابق با تعرفه رسمی از اعتبار شما کسر میشود.